За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотел Taurito Princess се намира в долината Taurito, в южната част н Гран Канария, разположен е на първа линия, на 20 метра от плажа. Летище Гран Канария е на 53 км, идиличният Пуерто де Моган е на около 4 км, а ваканционният курорт Пуерто Рико е на 10 км на север, с широк спектър от развлекателни дейности, както през деня, така и през нощта, и голяма търговска зона. На изток курорта Маспаломас е на 28 км.

Най-близката автобусна спирка се намира на 500 метра от входа на принцесата Таурито. Оттам местните автобуси свързват Таурито с различни популярни туристически дестинации като Пуерто де Моган, Пуерто Рико, Маспаломас, Плая дел Инглес и столицата на острова Лас Палмас де Гран Канария. 

В стаите

Всяка от стаите е оборудвана с обзаведен балкон, включващ зашеметяваща гледка към Атлантическия океан. Те също имат сателитна ТВ, климатик, минибар и сейф. Самостоятелната баня е оборудвана с вана или душ, сешоар. Хотелът предлага развлекателни дейности през деня, а също и през нощта, както и предавания на живо. На разположение са детска площадка и детски клуб, както и магазини на място и козметичен магазин. Гостите могат да ползват безплатно фитнес залата, както и тенис кортове и скуош и съоръжения за тенис на маса. Срещу допълнително заплащане се предлага и масажна услуга.

На територията на хотела

Taurito Princess **** предлага 2 големи открити басейна и ресторант на място. Хотелът предлага развлекателни дейности през деня, а също и през нощта, както и предавания на живо. На разположение са детска площадка и детски клуб, както и магазини на място и козметичен магазин. 
В хотелът има още:
Банкомат
Помещение за съхранение на багаж
Билетни услуги
Туристическо бюро
Коли под наем
Обменно бюро
Денонощна рецепция с говорими езици 
испански, немски,английски и френски

Хранене

Настаняваснето в хотел Taurito Princess е на база ол инклузив. Предлага се възможност за All Inclusive Gold (с включени алк. напитки) срещу допълниелно заплащане (възрастен)

Плаж

Намира се между Пуерто Моган и Пуерто Рико, на южното крайбрежие на Гран Канария, плажът на Плая Таурито е чудесно място за туристи, които искат да се отпуснат на мек пясък и изкрящо чиста вода. Там можете да се отдалечите от суматохата и да се насладите на интимната обстановка на този оазис на мира и спокойствието.

В близост до плажа има кафенета, ресторанти, магазини и барчета. Редица водни спортове и дейности, включително риболов, джет, гмуркане и селекция от разходки с лодка, са на разположение от близкия Пуерто Рико.

Автобусите се движат до Плая Таурито от повечето места на острова. Има голям подземен паркинг и стоянка на таксита.

Безплатни услуги

Гостите могат да ползват безплатно фитнес залата, както и тенис кортове и скуош и съоръжения за тенис на маса.

Забавление

Срещу допълнително заплащане се предлага билярд и масажни услуги.

Спорт

Аеробика;
Стрелба с лък;
Спортни събития на живо (излъчване)
Съоръжения за тенис;
Анимация и детски клуб с аниматори;
Скуош
Дартс
Тенис на маса
Билярд (с доплащане)
Зала за игри

Оценки и коментари